Predoiu: Sindicaliştii de la Dacia Renault, mai ”clarvăzători” economic decât premierul Ponta

Sindicaliştii de la Dacia Renault au arătat prin protestul lor că au ”o clarviziune economică mai mare decât a premierului”, înţelegând necesitatea investiţiilor în infrastructură, în timp ce premierul a înţeles ”să-i mintă şi ameninţe”, a scris pe Facebook, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu.

364 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Sindicaliştii de la Dacia Renault, mai ”clarvăzători” economic decât premierul Ponta

Predoiu: Sindicaliştii de la Dacia Renault, mai ”clarvăzători” economic decât premierul Ponta (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

”Sindicaliştii de la Dacia Renault au demonstrat ieri la Piteşti o clarviziune economică mai mare decât a premierului Ponta. Ei, spre deosebire de Ponta, au înţeles că economia nu poate funcţiona fără investiţii în infrastructură. Ce-a înţeles premierul Ponta? Să mintă, să ameninţe sindicaliştii şi să jignească opoziţia”, a scris vineri Predoiu, pe pagina sa de Facebook..

Predoiu crede că sindicatele sunt ”mai deştepte” decât Ponta,”un om depăşit de evenimente”, în consecinţă programul de guvernare al PNL fiind construit în dialog cu sindicatele, mediul de afaceri şi societatea civilă.

”Bravo băieţi!”, se adresează Predoiu, premier al guvernului alternativ al PNL, sindicaliştilor de la Dacia Renault.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Braşov, întrebat despre protestul organizat la Mioveni de angajaţi de la Dacia, că dacă aceştia ”o mai ţin în mitinguri, o să se mute producţia în Maroc”, el făcând apel la raţiune din partea liderilor de sindicat.

Întrebat ce părere are despre protestul angajaţilor de la Dacia, nemulţumiţi că fabrica ar avea pierderi din cauză că autostrada Sibiu-Piteşti nu a fost construită, premierul a răspuns: ”Hai să fim serioşi. Eu ştiu că sunt pe profit“.

Aproape 7.000 de persoane, membri ai Sindicatului Autoturisme Dacia, dar şi rude ale acestora, au protestat, joi, în centrul oraşului Mioveni, cerând Guvernului începerea lucrărilor la autostrada Piteşti-Sibiu, modificarea Codului Muncii şi exprimându-şi dezacordul faţă de proiectul de regionalizare.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici