Predoiu: USL, alianţă cu scopuri antinaţionale, va rezista pentru ca liderii ei să se protejeze de justiţie

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, marţi, că Uniunea Social Liberală este o alianţă creată pentru scopuri antinaţionale şi că va rezista atât timp cât cei care au format-o şi au comandat-o vor avea interesul să o menţină pentru a se proteja contra justiţiei.

245 afișări
Imaginea articolului Predoiu: USL, alianţă cu scopuri antinaţionale, va rezista pentru ca liderii ei să se protejeze de justiţie

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

"Este o alianţă care a fost creată pentru scopuri antinaţionale, după părerea mea. În speţă, independenţa justiţiei şi statul de drept au fost inamicii acestei alianţe. Scopul acestei alianţe este protejarea unor politicieni corupţi şi de aceea cred că, indiferent de certuri şi de disensiuni între cei doi lideri imaturi de la vârful alianţei, Crin Antonescu şi Victor Ponta, alianţa va rezista atât timp cât cei care au format-o şi au comandat-o vor avea interesul să o menţină pentru a se proteja contra justiţiei", a spus Cătălin Predoiu.

Întrebat când consideră că se va rupe USL, prim-vicepreşedintele PDL a răspuns: "Eu nu fac aici speculaţii. Ceea ce este de reţinut de către cetăţeni este că USL nu le-a adus niciun beneficiu".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici