Blaga, despre USL: Să le dea Dumnezeu gândul bun, să se certe în continuare, dar să rămână uniţi

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, că democrat-liberalii îşi doresc ca USL să rămână unită cel puţin până după europarlamentare sau chiar până la alegerile generale, pentru a plăti împreună pentru toate promisiunile neonorate din campania electorală.

287 afișări
Imaginea articolului Blaga, despre USL: Să le dea Dumnezeu gândul bun, să se certe în continuare, dar să rămână uniţi

Preşedintele PNL Vasile Blaga (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vasile Blaga a comentat tensiunile din USL, apreciind că cele două partide încep să plătească "toate minciunile din campania electorală", care "acum li se întorc în cap, mai repede decât sperau".

Potrivit liderului PDL, "USL este măcinată de luptele pentru putere, pentru bani, pentru resurse, iar acum sunt dezbinaţi şi de modul în care încearcă să pună în practică obiectivele nerealizate din timpul puciului din 2012".

"Lucrurile vor evolua în continuare între ei. Noi ne dorim să rămână uniţi şi să răspundă împreună pentru toate promisiunile neonorate făcute în campanie. Să le dea Dumnezeu gândul cel bun, să se certe în continuare, dar să rămână uniţi, totuşi, cel puţin până după europarlamentare şi să plătească. Eu aş vrea să rămână uniţi până la alegerile generale, să plătească împreună", a spus Vasile Blaga.

Despre o posibilă negociere cu PNL, în cazul destrămării USL, Vasile Blaga a fost categoric: "Nici pe departe. Noi am spus-o, şi este şi în programul nostru politic, ne dorim să intrăm la guvernare în urma unor alegeri generale, prin uşa din faţă".

Potrivit preşedintelui PDL,USL nu a funcţionat niciodată ca o entitate foarte bine sudată.

"I-a unit ura împotriva lui Băsescu şi lucrurile astea încep să se vadă", a spus el.

De altfel, Vasile Blaga a ţinut să precizeze că PSD şi-a consolidat deja o majoritate, cu minorităţile şi cu racolările de la PPDD: "Au avut grijă să îşi creeze deja o majoritate".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici