Premierul Dăncilă: După Congres, în iulie, vom face o evaluare a Guvernului pe primele şase luni ale anului

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că în luna iulie, după Congresul PSD din 29 iunie, va fi făcută o evaluare pe primele şase luni ale acestui an a activităţii Guvernului, pe fiecare minister în parte.

173 afișări
Imaginea articolului Premierul Dăncilă: După Congres, în iulie, vom face o evaluare a Guvernului pe primele şase luni ale anului

Premierul Dăncilă: După Congres, în iulie, vom face o evaluare a Guvernului pe primele şase luni ale anului

„La şase luni vom face o evaluare a măsurilor din programul de guvernare, vom vedea ce mai avem de îndeplinit şi bineînţeles o foaia de parcurs. Acum la şase luni se încheie primul semestru şi vom face evalaure. După Congres, vom face în luna iulie o evaluare pe primele şase luni ale anului”, a declarat Viorica Dăncilă, marţi seară la România Tv.

Întrebtată dacă sunt lucruri care nu funcţionează în Guvern şi dacă va face o remaniere, în acest context, şeful Executivului a răspuns: „Ca să putem vorbi despre o remaniere trebui să vin cu o evaluare a îndeplinirii progra pe fiecare minister. Se împlinesc 6 luni în acest an de guvernare, voi face o evaluare pe fiecare minister în parte. Eu nu cred că remanierea se poate face pe oameni. Cred că dincolo de oameni trebuie să vedem munca lor, ce au realizat. După ce vom face această evaluare, decizia o vom lua în CEx, voi asculta opinia tuturor colegilor şi vom vedea ce vom face în perioada următoare”.

Premierul a adăugat că PSD şi guvernarea ar trebui să se axeze mai mult pe comunicarea cu cetăţenii.

„Ca premier ne-am axat foarte mult pe îndeplinirea măsurilor programului de guvernare. Cred că ne-am axat prea puţin pe comunicare şi cred că şi de aceea rezultatul nostru la alegerile europarlamentare. Au fost multe măsuri pe care nu le-am comunicat suficient. Cred că trebuie să ne bazăm mai mult p comunicare şi pe relaţia directă cu cetăţeanul. Cred că trebuie să merge în teritoriu să vedem dacă oamenii sunt împliniţi cu măsurile de guvernare. Trebuie să vedem dacă nu trebuie cumva să venim cu măsuri diferenţiate pe zone. Cred că trebuie să facem o evaluare corectă, să mergem foarte mult în teritoriu şi să adaptăm măsurile în funcţie de programul de guvernare şi nevoile cetăţenilor din diferite zone ale ţării”, a conchis Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici