Premierul Ucrainei, Denîs Şmîhal, a ajuns la Palatul Victoria

Premierul Ucrainei, Denîs Şmîhal, a ajuns, vineri, la Palatul Victoria, unde se va întâlni cu Marcel Ciolacu. Cei doi oficiali au programate întrevederi, iar de la ora 13.35 vor susţine declaraţii comune de presă.

138 afișări
Imaginea articolului Premierul Ucrainei,  Denîs Şmîhal, a ajuns la Palatul Victoria

Premierul ucrainean, Denîs Şmîhal, a ajuns, vineri, la Palatul Victoria, unde va avea convorbiri cu omologul român, Marcel Ciolacu.

De la ora 13.35 cei doi oficiali vor susţine declaraţii comune de presă.

Marcel Ciolacu a spus, vineri dimineaţa, că va discuta cu Denîs Şmîhal aspecte care ţin de securitatea regională în contextul agresiunii militare a Rusiei împotriva Ucrainei.

„Vom aborda şi eforturile noastre, ale României, în ceea ce priveşte tranzitul cerealelor ucrainene pentru asigurarea accesului la hrană din acesrt moment la nivel mondial, dar şi chestiuni care ţin de agenda bilaterală pentru protejarea fermierilor români şi a drepturilor minorităţilor române din Ucraina”, a spus premierul român.

De asemenea, Marcel Ciolacu a precizat că Denîs Şmîhal este deja pe teritoriul României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici