Preşedintele Băsescu, după şcoala de vară a PDL: Aş fi vrut să beau şi eu o bere. De ce nu a stat la terasă cu liderii partidului

Preşedintele Traian Băsescu ar fi vrut, duminică, la plecarea de la Şcoala de vară a OTPDL, să bea o bere cu liderii democrat-liberali prezenţi la eveniment, ceea ce nu s-a mai întâmplat deoarece aceştia se fotografiau cu tinerii din partid.

1754 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu, după şcoala de vară a PDL: Aş fi vrut să beau şi eu o bere. De ce nu a stat la terasă cu liderii partidului

Preşedintele Băsescu, după şcoala de vară a PDL: Aş fi vrut să beau şi eu o bere. De ce nu a stat la terasă cu liderii partidului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La finalul intervenţiei sale de la Şcoala de vară a OTPDL, şeful statului a fost asaltat de tinerii prezenţi, care doreau să se fotografieze alături de el.

"Uitaţi, pe mine nu mă iartă nevasta, dar pe voi da. Haideţi să facem fotografii", a răspuns zâmbind şeful statului numeroaselor solicitări.

După şedinţa foto, Traian Băsescu a fost rugat să ofere autografe chiar pe tricourile purtate de participanţi.

La ieşirea din sală, el l-a întâlnit pe preşedintele PDL, Emil Boc.

"Salut Emil, ce faci?", a spus Traian Băsescu.

"Suntem aici, la terasă", a replicat premierul

"Ia să văd eu ce faceţi?", a spus Băsescu, îndreptându-se spre terasă.

După ce a observat că aceştia se fotografiau, la rândul lor, alături de alţi tineri din partidul, şeful statului s-a întors şi s-a îndreptat spre maşina oficială.

"Credeam că sunt la o bere. Aş fi vrut să beau şi eu o bere", a spus zâmbind şeful statului, în drum spre maşină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici