Preşedintele Băsescu se întâlneşte luni dimineaţă cu Jeffrey Franks

Preşedintele Traian Băsescu va avea o întâlnire, luni dimineaţă, la Palatul Cotroceni, cu şeful Misiunii Fondului Monetar Internaţional în România, Jeffrey Franks.

35 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu se întâlneşte luni dimineaţă cu Jeffrey Franks

Preşedintele Băsescu se întâlneşte luni dimineaţă cu Jeffrey Franks (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit unui anunţ de presă transmis de Administraţia Prezidenţială, şeful statului îl va primi, luni, la ora 09.00, pe Jeffrey Franks, la Palatul Cotroceni.

Temele care urmează să fie abordate la întâlnirea dintre preşedintele Băsescu şi şeful misiunii FMI nu au fost anunţate.

Şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, s-a întâlnit, duminică, la sediul Ministerului Finanţelor Publice, cu noul ministru de resort, Gheorghe Ialomiţianu, şi a declarat după această discuţie că principalele taxe din România ar trebui menţinute anul viitor la valorile actuale. Ialomiţianu a preluat vineri conducerea Ministerului Finanţelor, de la Sebastian Vlădescu, unul dintre cei şase miniştri remaniaţi.

Franks a discutat, vineri, cu premierul Emil Boc, a participat sâmbătă la o conferinţă pe teme economice, iar duminică a fost prezent la un concert al Filarmonicii "George Enescu", eveniment prilejuit de marcarea a 130 de ani de la înfiinţarea BNR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici