Preşedintele CE, Jean-Claude Juncker, dezbate miercuri viitorul Europei cu 300 de tineri, la Sibiu

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va participa miercuri, la Sibiu, alături de preşedintele României, Klaus Werner Iohannis, la o dezbatere despre viitorul Europei cu 300 de tineri din statele membre ale Uniunii Europene.

101 afișări
Imaginea articolului Preşedintele CE, Jean-Claude Juncker, dezbate miercuri viitorul Europei cu 300 de tineri, la Sibiu

Preşedintele CE, Jean-Claude Juncker, dezbate miercuri viitorul Europei cu 300 de tineri, la Sibiu

”Miercuri, 8 mai, ora 18:00 (EET), preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, participă, la Sibiu, alături de preşedintele României, Klaus Werner Iohannis, la o dezbatere despre viitorul Europei cu 300 de tineri din statele membre ale Uniunii Europene. Dezbaterea încheie lucrările unui forum dedicat tinerilor din Uniunea Europeană – "Să modelăm viitorul Europei împreună!", organizat la Sibiu de Comisia Europeană”, se arată într-un comunicat de presă al Comisiei Europene remis MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, la forum vor participa şi comisarul european Marianne Thyssen, responsabil pentru ocuparea forţei de muncă, afaceri sociale, competenţe şi mobilitatea forţei de muncă, şi comisarul european pentru educaţie, cultură, tineret şi sport, Tibor Navracsics.

”Joi, 9 mai, preşedintele Jean-Claude Juncker va participa la reuniunea informală (summit-ul de la Sibiu) a celor 27 de şefi de stat sau de guvern din Uniunea Europeană”, mai precizează Comisia Europeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici