Preşedintele PSD, la congresul UDMR: bine v-am găsit la guvernare

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a ţinut un discurs în cadrul congresului UDMR care se desfăşoară zilele acestea la Timişoara. Bine v-am găsit la guvernare, bănuiesc că nu aveţi alte planuri, a spus liderul PSD care a atins mai multe subiecte de actualitate în timpul discursului.

139 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PSD, la congresul UDMR: bine v-am găsit la guvernare

Preşedintele PSD, la congresul UDMR: bine v-am găsit la guvernare

Liderul PSD a vorbit despre „ciuma” pe care o reprezintă pensiile speciale, despre inflaţia care îi afectează pe români şi despre necesitatea unui aparat bugetar suplu.

„Cred ca e momentul să vindecăm anumite răni în societate (...) o facem pentru că s-a ajuns prea departe (...) Suntem şi noi vinovaţi”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD a vorbit şi despre relaţiile dintre liderii partidelor din arcul guvernamental.

„Este normal să fie discuţii între noi, să ne susţinem sau să nu ne susţinem anumite proiecte, acest lucru face parte din politică. Cred că numai împreună, într-un parteneriat corect, putem să depăşim şi să încercăm să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor românilor”, a mai spus Ciolacu adăugând că liderii partidelor aflate la guvernare înţeleg costurile electorale ale deciziilor lor.

Congresul UDMR se desfăşoară vineri şi sâmbătă la Timişoara. Actualul lider al UDMR, Kelemen Hunor, candidează pentru un nou mandat de preşedinte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici