Preşedintele PSD spune că sunt oameni revoltaţi în PNL: Formaţiunea este un partid preş în faţa lui Iohannis

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că sunt mulţi liberali nemulţumiţi de atitudinea şefului statului, care a ignorat partidul timp de doi ani şi acum merge şi cere liberalilor să fie alături de el, liderul PSD susţinând că "această gogoaşă cu Dragnea penal, nu o să mai ţină".

133 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PSD spune că sunt oameni revoltaţi în PNL: Formaţiunea este un partid preş în faţa lui Iohannis

Preşedintele PSD spune că sunt oameni revoltaţi în PNL: Formaţiunea este un partid preş în faţa lui Iohannis

"Sper ca măcar unii oamenii să aibă curajul şi caracterul să şi spună lucrurile astea (n.r: încercările de a fi înlăturat Guvernul), înr-un fel sau altul. Sunt şi din sistem şi din PNL. Oameni în PNL revoltaţi, din fostul PNL, nu din PDL. Foarte mulţi s-au simţit jigniţi şi de apariţia şi de prestaţia lui Iohannis. Este un partid preş în faţa lui Iohannis. Doi ani de zile nu ne-a băgat în seamă. Vă înjură pe voi de la microfonul nostru şi vrea să fim lângă el. Reacţia interioară a multora dintre ei a fost total diferită faţă de ceea ce au sperat.", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Preşedintele PSD a comentat şi afirmaţia şefului statului, de la Consiliul Naţional PNL, potrivit căreia Liviu Dragnea şi acoliţii săi încearcă să scape de dosare penale.

"Eu în partid am fost ales de cei 400-500.000 de colegi care au venit la vot. El a pus mâna pe putere, a venit în partid, l-a păcălit pe Crin Antonescu şi a pus mâna pe putere. Nu ezit deloc aici. Legile justiţiei au fost aprobate. Celelalte două după ce trec de CCR vor fi trimise spre aprobare. Codurile penale au fost modificate. Poate nu sunt perfecte, dar au fost făcute modificări cerute de mare parte a societăţii, în urma unor dezvăluiri îngrozitoare. Dar, v-am zis nu cedez. Această gogoaşă cu Dragnea penal, nu o să mai ţină. Nu i-a ţinut nici în 2016", a mai spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici