Klaus Iohannis, despre cazul Ghiţă, la întâlnirea cu preşedintele Serbiei: Nu e treaba preşedinţilor | VIDEO

Preşedintele Serbiei, Aleksandar Vučić, a avut, la Palatul Cotroceni, o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis, pe agenda discuţiilor fiind cooperarea bilaterală dintre cele două state, dar şi modalităţile de sprijin din partea României al procesului de aderare a Serbiei la UE.

2478 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis, despre cazul Ghiţă, la întâlnirea cu preşedintele Serbiei: Nu e treaba preşedinţilor | VIDEO

Preşedintele Serbiei, la Palatul Cotroceni. Aleksandar Vučić doreşte sprijin din partea României pentru aderarea ţării sale la UE | VIDEO

Klaus Iohannis a declarat joi, după întâlnirea cu preşedintele Serbiei, Aleksandar Vučić, că nu este problema şefilor de stat să discute situaţia unui fugar, precum Sebastian Ghiţă, dar totuşi a ridicat această problemă ştiind că presa va fi interesată. Preşedintele sârb susţine că nu are detalii.

"Nu am discutat (n.r.: despre cazul Sebastian Ghiţă), dar l-am întrebat auzind că sunteţi interesaţi, şi mi-a spus ca nu ştie. Nu e treaba preşedinţilor să se ocupe de cei care care fug de justiţia românească", a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

La rândul său, Aleksandar Vučić, preşedintele Serbiei, a spus că l-a întrebat pe ministrul Justiţiei din ţara sa şi aşteaptă un răspuns." Nu am prea multe date în acest sens, dar organizaţiile juridice se ocupă de această chestiune. Când preşedintele m-a întrebat, am întrebat şi eu ministrul Justiţiei din Serbia şi vom primi în cursul zilei de azi un răspuns", a declarat Aleksandar Vučić.

 

 

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici