Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, va merge la la Palatul Parlamentului

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski ma merge, marţi, de la ora 16.00, la Palatul Parlamentului.

236 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, va merge la la Palatul Parlamentului

Preşedinitele Ucrainei, Volodimir Zelenski, merge la Palatul Parlamentului.

El are programată la ora 16.05 o întrevedere comună cu preşedintele Senatului şi cu preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Nicolae Ciucă şi Alfred Simonis.

De la ora 17.30 Zelenski va fi prezent la Palatul Victoria, unde are programată o întrevedere cu premierul Marcel Ciolacu.

Preşedintele Ucrainei, Volodîmîr Zelenski, nu va mai susţine discurs în Parlamentul României, spun pentru MEDIAFAX surse parlamentare.

Marţi dimineaţă Birourile Permanente ale celor două camere ale Legislativului au decis că şedinţa în care preşedintele Zelenski trebuia să susţină un discurs în plenul reunit al senatorilor şi deputaţilor urma să înceapă la ora 17.00.

Preşedintele Ucrainei, Volodîmîr Zelenski, a ajuns pe teritoriul României, marţi, în jurul orei 10:30. Şeful statului ucrainean va discuta cu Klaus Iohannis şi Marcel Ciolacu despre „viitorul celor două state”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici