Prima femeie intrată în cursa pentru Cotroceni | Ramona Ioana Bruynseels şi-a lansat candidatura la prezidenţiale: România nouă s-a trezit! | FOTO, VIDEO

Prima femeie intrată în cursa pentru Palatul Cotroceni şi-a lansat oficial candidatura duminică, în faţa a 1.000 de oameni. Ramona Ioana Bruynseels, consilier de stat, este candidatul umaniştilor la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

9286 afișări
Imaginea articolului Prima femeie intrată în cursa pentru Cotroceni | Ramona Ioana Bruynseels şi-a lansat candidatura la prezidenţiale: România nouă s-a trezit! | FOTO, VIDEO

Prima femeie intrată în cursa pentru Cotroceni | Ramona Ioana Bruynseels şi-a lansat candidatura la prezidenţiale: România nouă s-a trezit! | FOTO, VIDEO

"Pentru fiica unor oameni simpli din Cluj, această frază <<Sunt Ramona Ioana Bruynseels şi candidez la preşedinţia României>>este o responsabilitate extraordinară. Acum 20 de ani în Cluj a fost o mare sărbătoare. Atunci, pentru mama mea a însemnat mult, mai mult decât a sperat vreodată când punea bani deoparte să îmi cumpere ghetuţe de iarnă, cu un număr mai mari, să îmi fie bune şi la anul. (...) Peste tot pe unde am ajuns în lume am simţit că acasă, cu adevărat acasă este doar printre ai tăi. Acolo unde îşi sunt bunicii, străbunicii şi rădăcinile", a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

Aceasta a făcut referire şi la momentul revenirii în ţară, după ce a făcut studii în străinătate şi şi-a început activitatea în adminstraţia centrală.

"Am ajuns în administraţia centrală şi am înţeles cât depinde de calitatea umană. Funcţia nu îl face pe om, dar omul poate face funcţia. Un om, orice om poate face minuni dacă îş doreşte cu adevărat. Îmi doresc cu majoritatea covârşitoare a românilor să clădim o nouă Românie. O cale de care să fim mândri. Schimbarea de care vorbim este realitatea imediată, în care trăim. Schimbarea a început deja. În lumea internetului nimic nu mai este şi nu mai poate fi ca acum 20 sau 50 de ani. Nu mai putem fi minţiţi, manipulaţi, ţinuţi cu ochii închişi sau urechile astupate. Credeţi că milioanele de români staţi în faţa secţiilor de votare au făcut-o de dragul partidelor sau a politicienilor? Au făcut-o pentru că îşi doresc schimbarea. Nu pentru marii bărbaţi de stat, pe care îi vedem că îşi pun piedici ca ăştia mici în curtea şcolii. Cozile de la secţiile de vot, campaniile civice de pe Facebook, prostele din centrul oraşului au ca motiv dorinţa de schimbare. Românii nu mai pot suporta să fie conduşi în mod netransparent să fie pioni în jocurile de culise ale politicienilor", a mai spus candidata umaniştilor.

"România nouă s-a trezit! (...) Chiar dacă unii nu au înţeles, nu mai există categorii mereu privilegite, caste de neatins, nu mai există partide mereu sigure pe victorie. Cei care au câştigat ieri pierd mâine votul, dacă nu realizează că nu au primit un cec în alb. Vedetele de azi pot ajunge necunoscuţii zilei de mâine", a afirmat Ramona Ioana Bruynseels.

Lansarea a avut loc, duminică, în faţa a circa 1.000 de persoane, în Sala Polivalentă din Bucureşti.

Imediat după ce a fost desemnată candidat de către Biroul Executiv al Partidului Umanist, Ramona Ioana Bruynseels a afirmat că va avea o campanie fără excese şi fără minciuni.

Candidata la prezindeţiale din partea umaniştilor, formaţiune în care este şi Cristian Popescu Piedone, este consilier de stat pentru mediul de afaceri în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă şi a condus Direcţia Coordonare Politici şi Priorităţi, în guvernarea lui Mihai Tudose.

Ioana Ramona este absolventă a Universităţii Harvard, Şcoala de Guvern John F Kennedy, specializarea Management în Administraţie Publică.

Taguri:
presedintie,
umanisti,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici