Prima reacţie a Elenei Udrea după ce deputaţii au votat cererea de arestare în cazul său în dosarul "Gala Bute"

Elena Udrea a avut o primă reacţie pe Facebook după ce Camera Deputaţilor a aprobat cererea de arestare a sa în dosarul "Gala Bute".

11161 afișări
Imaginea articolului Prima reacţie a Elenei Udrea după ce deputaţii au votat cererea de arestare în cazul său în dosarul "Gala Bute"

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Parlamentul a avut o şansă, dar a ratat-o. Eu îmi asum destinul. Subiectul nu trebuie să fie ce se întâmplă cu mine, ci cum va arăta România condusă din umbră discreţionar şi ocult, odată ce adevărul a fost suprimat", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Camera Deputaţilor a aprobat, luni seară, cererea de arestare formulată în dosarul "Gala Bute" în cazul Elenei Udrea, fiind înregistrate 219 voturi "pentru" şi 102 "împotrivă".

Deputaţii s-au pronunţat prin vot secret, cu bile, asupra cererii ministrului justiţiei, însoţită de solicitarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Elena Udrea, formulată în dosarul nr.50/P/2014 al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Anterior, deputaţii au aprobat cererea procurorilor privind începerea urmărirea penale a Elenei Udrea în dosarul "Gala Bute", precum şi cu privire la încuviinţarea extinderii urmăririi penale în acelaşi dosar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici