Primăria Sectorului 2 anunţă schimbări radicale în operaţiunea de deszăpezire

  • Primăria Sectorului 2 anunţă schimbări importante în modalitatea în care se face deszăpezirea străzilor.
  • Primarul Radu Mihaiu anunţă că se va renunţa la tariful de aşteptare pentru utilaje şi că se va reduce foarte mult costul total al operaţiunii.
559 afișări
Imaginea articolului Primăria Sectorului 2 anunţă schimbări radicale în operaţiunea de deszăpezire

Sursa foto: Mediafaxfoto

Primarul Sectorului 2 a explicat pe Facebook de ce a decis să schimbe regulile prin care se organizează campania de deszăpezire.

„Schimbăm paradigma deszăpezirii în Sectorul 2. V-amintiţi că Sectorul 2 avea cel mai mare preţ din ţară, iar controversa era legată de tariful de aşteptare. Paradoxal, plăteam foarte scump utilajele şi echipele în aşteptarea venirii ninsorii. Două treimi (dintr-un contract de 24 de milioane lei) erau alocate pentru aşteptare”, a explicat Radu Mihaiu pe Facebook.

Primarul Mihaiu a prezentat noile principii de organizarea deszăpezirii.

„Bun, şi acum trecem în prezent. Costul avansat de furnizorul de salubritate pentru deszăpezirea din această iarnă a fost de 27 milioane lei. Însă, după discuţii aplicate, am reuşit să schimbăm paradigma deszăpezirii în Sectorul 2. Noua filosofie este bazată pe 2 principii simple: A. Fără tarif de aşteptare. Acesta a fost eliminat. B. Costuri fundamentate pe baza fişelor furnizate de Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Servicii Comunitare de Servicii Publice (ANRSC)”, a spus primarul Sectorului 2.

Pe baza celor două principii, costul final al deszăpezirii este cu mult redus, a tras concluzia Mihaiu. Suma este 13,9 milioane lei şi va fi supusă aprobării Consiliului Local.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici