Primarul Ciprian Ciucu a făcut o hartă a gropilor din Sectorul 6: 100 nu suferă amânare

  • Primarul Ciprian Ciucu a anunţat că a făcut o hartă a gropilor din Sectorul 6 şi a stabilit că 100 trebuie reparate de urgenţă.
  • Edilul a obţinut acordul Primăriei Generale pentru a începe reparaţiile deoarece este vorba despre bulevardele aflate în grija Administraţiei Străzilor din cadrul PMB.
728 afișări
Imaginea articolului Primarul Ciprian Ciucu a făcut o hartă a gropilor din Sectorul 6: 100 nu suferă amânare

Sursa foto: Mediafaxfoto

Primarul Ciprian Ciucu a anunţat că primele lucrări vor fi făcute pe Prelungirea Ghencea.

„Am solicitat, am insistat şi am primit acordul Primăriei Generale să reparăm din străzile/bulevardele principale care se află în administrarea PMB, mai exact a Administraţiei Străzilor! Cel mai probabil, săptămâna viitoare vom începe cu Prelungirea Ghencea, pentru că situaţia o impune şi nu mai rabdă aşteptare! Vom planifica şi alte lucrări şi vom cere acordul să reparăm şi alte străzi. Lucrările vor fi susţinute din bugetul Sectorului 6 şi acest lucru nu va afecta investiţiile planificate pe microzone (străzi secundare, în cartiere) şi nici străzile pe care le punem pe lista de investiţii, de ex. drumul Osiei, drumul Belşugului etc”, a scris, pe Facebook, primarul Ciucu.

Edilul Sectorului 6 a dezvăluit faptul că a întocmit o hartă a gropilor de pe arterele care sunt administrate de Primăria Generală. Aceasta poate fi văzută pe pagina de Facebook a primarului.

„Am făcut un inventar cu harta gropilor de pe raza Sectorului 6 pe artere care ţin de Administra Străzilor si până acum a identificat 100 care nu suferă amânare. 27 dintre acestea sunt doar pe Prelungirea Ghencea. Colaborez cu domnul primar general Nicuşor Dan si vom colabora şi ne vom susţine reciproc şi în continuare pentru a repara, pas cu pas, ceea ce este stricat în Bucureşti”, a precizat Ciprian Ciucu.

Primarul Sectorului 6 a mai spus că proiectul de modernizare de pe Prelungirea Ghencea va fi dus la bun sfârşit de Primăria Generală deoarece Primăria de sector nu-şi permite investiţia.

„În ceea ce priveşte proiectul de investitii de pe Prelungirea Ghencea al PMB, acesta valoreaza 480 de milioane si Primaria Sectorului 6 nu are capacitatea financiară de a-l prelua, bugetul nostru de investitii fiind de cca. 300 milioane pe anul acesta”, a explicat Ciucu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici