Primarul din Bacău, mesaj ironic pentru Dăncilă: „Aţi calculat câte voturi v-a costat tura cu bicla împreună cu Dragoş Benea?”

Primarul din Bacău, Cosmin Necula, a transmis un mesaj ironic Vioricăi Dăncilă, întrebând-o dacă a calculat câte voturi a costat-o „tura cu bicla împreună cu Dragoş (Benea - n.r.)”.

5447 afișări
Imaginea articolului Primarul din Bacău, mesaj ironic pentru Dăncilă: „Aţi calculat câte voturi v-a costat tura cu bicla împreună cu Dragoş Benea?”

Primar Bacău: Doamna Dăncilă, aţi calculat câte voturi v-a costat tura cu bicla împreună cu Dragoş?

Cosmin Necula scrie pe Facebook că Viorica Dăncilă a obţinut „cel mai prost scor din istoria PSD. Nu există o ruşine mai mare decât asta pentru PSD. Puţin peste 3 milioane de voturi în turul 2! Cea mai umilitoare înfrângere de când există acest partid!”.

Primarul afirmă că au trecut 6 luni de când a spus public faptul că Viorica Dăncilă trebuie să se retragă de la guvernare, deoarece ar fi fost modul corect în care PSD să demonstreze că a înţeles expresia votului primit din partea românilor şi singura modalitate prin care ar fi putut să se regenereze.

„În tot acest timp baronul Benea a susţinut-o continuu pe Dăncilă şi a fost capabil să <marcheze> puncte electorale memorabile, ambele după o <cugetare> îndelungată: L-a exclus din partid pe Cosmin Necula. A plimbat-o pe Dăncilă cu bicicleta pe centura nefinalizată a Bacăului. A crezut că astfel o să înduplece românii însă nu a reuşit decât să se facă de râs!”, scrie primarul.

Potrivit acestuia, PSD Bacău, primarii, consilierii, membrii şi simpatizanţii serioşi care au făcut campanie şi au muncit nu meritau aşa ceva!

„Doamna Dăncilă, aţi calculat câte voturi v-a costat tura cu bicla împreună cu Dragoş? Dragoş, unge lanţul! Terminăm strada Aeroportului în curând”, îşi termină primarul postarea.

Primarul se referă la un episod octombrie, când Viorica Dăncilă a participat la inaugurarea Centurii Bacău şi a mers pe bicicletă alături de secretarul general al partidului Mihai Fifor şi constructori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
necula,
dăncilă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici