Primarul din Câmpia Turzii, candidat din partea PDL pentru un nou mandat, a murit

Primarul din Câmpia Turzii, Ioan Vasinca, reprezentantul PDL în cursa electorală pentru Primărie, a murit, în noaptea de joi spre vineri, în urma unei boli, formaţiunea anunţând că nu va susţine un alt candidat.

695 afișări
Imaginea articolului Primarul din Câmpia Turzii, candidat din partea PDL pentru un nou mandat, a murit

Ioan Vasinca (Imagine: Mircea Rosca/Arhiva Mediafax Foto)

Preşedintele PDL Câmpia Turzii, Cristian Haiduc, a declarat, vineri, că "decesul lui Vasinca înseamnă o mare pierdere pentru PDL, pentru că nu mai avem candidat la Primăria Câmpia Turzii".

"Vasinca suferea de o boală incurabilă şi era internat de două săptămâni în spital. PDL nu va susţine niciun alt candidat, iar în semn de respect pentru memoria domniei sale membrii partidului vor pune ştampila pe buletinul de vot pe poziţia unde figurează Ioan Vasinca", a spus Haiduc.

Ioan Vasinca ocupa şi primul loc pe lista de consilieri locali a PDL Câmpia Turzii.

Vasinca avea 58 de ani şi era primar al municipiului din 2008. Anterior, între 2001 şi 2005, a mai deţinut funcţia de primar al municipiului Câmpia Turzii, iar între 1996 şi 2001 pe cea de viceprimar. Era membru al PDL.

Pentru funcţia de primar al municipiului Câmpia Turzii şi-au depus candidatura Ioan Vasinca (PDL), Radu Hanga (Alianţa PSD+PNL), Avram Gal (PC) şi Marian Morar (UNPR).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici