Prinţul Charles va veni în România, în vizită privată, şi se va întâlni cu Iohannis

Prinţul Charles va veni în România, în vizită privată, urmând să aibă o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis.

1372 afișări
Imaginea articolului Prinţul Charles va veni în România, în vizită privată, şi se va întâlni cu Iohannis

Prinţul Charles va veni în România, în vizită privată, şi se va întâlni cu Iohannis (Imagine: Goerge Grădinaru/Mediafax Foto)

Sosirea prinţului Charles în România a fost confirmată de Preşedinţie, care a anunţat, într-un comunicat, că acesta va fi primit de către preşedintele Iohannis duminică, la ora 17.30, la Palatul Cotroceni.

Potrivit unor surse oficiale, este posibilă o întâlnire şi cu premierul Victor Ponta, care însă la această oră nu este definitiv stabilită şi confirmată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici