PSD: Consultările de la Cotroceni, doar un exerciţiu de imagine, decidem luni dacă participăm

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Moldovan, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că social-democraţii vor decide la şedinţa BPN de luni dacă vor participa la consultările iniţiate de preşedintele Traian Băsescu.

17 afișări
Imaginea articolului PSD: Consultările de la Cotroceni, doar un exerciţiu de imagine, decidem luni dacă participăm

PSD: Consultările de la Cotroceni, doar un exerciţiu de imagine, decidem luni dacă participăm (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Moldovan a spus că decizia cu privire la participarea PSD la consultările iniţiate de Traian Băsescu va fi luată la Biroul Permanent Naţional de luni dimineaţă.

"Având în vedere însă modul în care arată invitaţia trimisă, concluzionăm că preşedintele nu a înţeles nimic din poziţiile pe care le-a exprimat PSD în cazul unor consultări anterioare. Credem că este vorba doar de un exerciţiu de imagine din partea lui Traian Băsescu, pe care nu îl interesează cu adevărat nici temele propuse, nici consultările propriu-zise, având în vedere că a invitat la un talcioc politic toate partidele la un loc, şi cele parlamentare şi cele care nu au obţinut niciun vot de la populaţie", a declarat el.

Moldovan a afirmat că PSD este interesat de Legea salarizării, de proiectul de buget pe 2011, dar consideră că, pe baza poziţiilor publice exprimate de preşedinte şi de Guvern pe cele două teme, precum şi pe indemnizaţia de creştere a copilului, nici preşedintele, nici Guvernul nu sunt interesate de consultările programate luni.

Preşedintele Traian Băsescu a invitat partidele parlamentare la consultări, luni, la ora 15.00, fiind propuse ca teme de discuţie perspectivele economice şi sociale pe următorii doi ani, aderarea la Spaţiul Schengen şi priorităţile legislative ale sfârşitului acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici