Preşedintele Băsescu invită partidele la consultări

Preşedintele Traian Băsescu a invitat partidele parlamentare la consultări, luni, la ora 15.00, fiind propuse ca teme de discuţie perspectivele economice şi sociale pe următorii doi ani, aderarea la Spaţiul Schengen şi priorităţile legislative ale sfârşitului acestui an.

38 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu invită partidele la consultări

Preşedintele Băsescu invită partidele la consultări (Imagine: Bogdan Maran/Medafax Foto)

Precedenta întâlnire de la Palatul Cotroceni între şeful statului şi partidele parlamentare a avut loc în 2 noiembrie. Temele discuţiilor au vizat atunci concluziile Consiliului European, perspectivele relaţiei cu FMI şi perspectivele aderării la spaţiul Schengen.

Conform unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a trimis, joi, o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlament, prin care îi invită, luni, la ora 15.00, la Palatul Cotroceni, la o discuţie cu privire la următoarele teme: perspectivele economice şi sociale ale anilor 2011 şi 2012, probleme legate de accesul României în Spaţiul Schengen, priorităţile legislative până la sfârşitul anului 2010.

Fiecare delegaţie poate fi alcătuită din trei persoane, se arată în comunicat.

La acea întâlnire au participat doar reprezentanţii partidelor aflate în coaliţia de guvernare, cei ai opoziţiei refuzând invitaţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici