PSD: E inadmisibil ce face PDL, partid care ar trebui să dispară de pe faţa pământului

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Moldovan, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că "este inadmisibil ce face PDL", partid care, în opinia sa, "ar trebui să dispară de pe faţa pământului".

20 afișări
Imaginea articolului PSD: E inadmisibil ce face PDL, partid care ar trebui să dispară de pe faţa pământului

PSD: E inadmisibil ce face PDL, partid care ar trebui să dispară de pe faţa pământului (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Radu Moldovan a făcut aceste declaraţii referindu-se la ultimele informaţii date publicităţii de Institutul Naţional de Statistică, potrivit cărora economia României a scăzut cu doi la sută în 2010.

"O veste proastă ne-a dat Institutul de Statistică, şi anume aceea că economia României a scăzut cu doi la sută în 2010. PDL continuă să mintă, împreună cu Emil Boc, Traian Băsescu şi toţi acoliţii lor, că am ieşit din criză, că ce a fost greu a trecut şi urmează binele. Domnul Boc mai inaugurează câte un petec de autostradă care nu are nici intrare, nici ieşire. E efectiv ridicol ce se întâmplă", a declarat Emil Radu Moldovan.

Deputatul PSD a atras atenţia asupra deplasărilor pe care le fac membrii Cabinetului Boc în diverse zone din ţară pentru a participa la alegeri în organizaţiile PDL.

"Nu mai vorbesc de circulatul în haită, cum s-a întâmplat şi la Bistriţa (sâmbăta trecută, când a avut loc Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Bistriţa-Năsăud - n.r), cu maşini şi girofaruri cu care blochează circulaţia, excursii pe bani publici pentru a se susţine hoţii între ei. Dacă asistăm la manifestătile lor, la ei totul e roz, totul e bine, trebuie să fie uniţi la furt în continuare. Este inadmisibil ce face acest partid, care ar trebui să dispară de pe faţa pământului", a declarat Moldovan.

El a reamintit că PSD a invitat, luni, la discuţii, PNL şi PC pe marginea unui proiect alternativ de buget, care se vrea un buget al dezvoltării, propus de opoziţie, care să fie în contrast cu bugetul austerităţii propus de actuala putere.

"Ne interesează investiţii în trei domenii capitale pentru România - sănătate, educaţie şi dezvoltare locală. Şi bugetul sănătăţii şi cel al educaţiei şi al administraţiei locale sunt făcute harcea-parcea în propunerea de buget pentru anul 2011. Luni va avea loc această întrunire PSD, PNL şi PC şi cred că vor fi stabilite comisiile de lucru care vor începe să lucreze pe această propunere alternativă", a declarat Moldovan.

El a subliniat că situaţia actuală a României este îngrijorătoare.

"În continuare, inflaţia a crescut într-un ritm galopant, se apropie de nouă la sută. E o perspectivă a anului 2011 foarte grea", a conchis el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici