Antonescu: E prematur să vorbim de o alianţă PNL-PSD

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că este prematur să se vorbească despre o alianţă între formaţiunea sa şi PSD, care, eventual, să fie consfinţită la tribunal, el apreciind că există foarte multe elemente care fac greu de conceput un astfel de demers.

15 afișări
Imaginea articolului Antonescu: E prematur să vorbim de o alianţă PNL-PSD

Antonescu: E prematur să vorbim de o alianţă PNL-PSD (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Antonescu a replicat astfel la declaraţiile secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, care afirma că îşi doreşte o alianţă cu PNL până în primăvara anului viitor, pasul final fiind chiar o consifinţire la tribunal.

"Nu am nimic de comentat. E o viziune a domnului Dragnea şi am luat act de ea", a spus Antonescu.

El şi-a nuanţat poziţia, precizând că, din punctul de vedere al PNL, există foarte multe elemente care fac greu realizabilă o astfel de alinaţă.

"Până una alta, fiecare avem drumul nostru, rămânând ca în acţiunile împotriva actualului regim să avem pe cât posibil coerenţă şi unitate, ceea ce vom avea. Despre o astfel de alianţă cred că e cu totul prematur să vorbim şi există foarte multe elemente la prima vedere care fac greu de conceput aşa ceva", a spus Antonescu.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, într-un interviu acordat ziarului "Adevărul", că doreşte o relaţie strucurată cu PNL, menţionând că nu exclude o alianţă la tribunal. "Dacă această alianţă va fi posibilă, trebuie realizată într-un timp rezonabil. Şi, dacă insistaţi, vă spun că nu exclud, ba chiar îmi doresc această alianţă", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici