PSD: Iohannis să îşi reamintească faptul că în spate nu are steagul PNL, ci steagul României

  • Preşedintele Klaus Iohannis să îşi reamintească faptul că în spate nu are steagul PNL, ci steagul României, să respecte regulile democraţiei, iar pentru asta să desemneze un premier din partea PSD, transmite liderul deputaţilor social-democraţi, Alfred Simonis.
  • Alfred Simonis afirmă că şeful statului şi liderii partidelor care au pierdut alegerile sunt preocupaţi „doar de jocuri de culise pentru a confisca voturile românilor”.
878 afișări
Imaginea articolului PSD: Iohannis să îşi reamintească faptul că în spate nu are steagul PNL, ci steagul României

PSD: Iohannis să îşi reamintească faptul că în spate nu are steagul PNL, ci steagul României

„Solicităm imperativ preşedintelui să lase jocurile de culise care deja au dus România în situaţia dezastruoasă de astăzi şi să respecte voinţa electoratului, să conştientizeze că este şeful unui stat aflat în criză profundă, că s-a încheiat campania electorală. Solicităm să îşi reamintească faptul că în spate nu are steagul PNL, ci steagul României, să respecte regulile democraţiei, iar pentru asta să desemneze un premier din partea PSD. Cu siguranţă, doctorul Rafila îşi va putea construi o majoritate, fiindcă există parlamentari raţionali în aproape fiecare partid reprezentat în viitorul Parlament”, transmite Alfred Simonis.

El afirmă că şeful statului şi liderii partidelor care au pierdut alegerile sunt preocupaţi „doar de jocuri de culise pentru a confisca voturile românilor.

„Nu ştiu dacă aceasta este propunerea preşedintelui, nu ştiu nici măcar dacă este propunerea PNL. Personal, am o părere bună despre domnul Ciucă, despre cariera militară a dânsului, însă totuşi să nu uităm că nu suntem o ţară bananieră, suntem o republică democratică, iar prin Europa n-am mai văzut militari în conducerea guvernelor. Militarii au treaba lor, sunt de respectat pentru asta, iar guvernele sunt conduse de oameni politici, de specialişti în alte domenii. Dar să ajungem şi-acolo! Eu totuşi repet că consider că prima propunere, prima opţiune a preşedintelui trebuie să fie domnul Rafila, propunerea PSD, având în vedere situaţia epidemiologică, criza sanitară în care se află România. Cred că un specialist în acest domeniu, măcar pentru o perioadă de timp, este cea mai indicată persoană pentru a coordona şi campania de vaccinare, dar şi toate măsurile care trebuie implementate în perioada următoare”, spune liderul deputaţilor PSD, întrebat ce părere are PSD despre propunerea Nicolae Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici