Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naţionale, a preluat mandatul de prim-ministru interimar

  • Marţi dimineaţă ministrul apărării naţionale, Ionel Nicolae Ciucă, a preluat exercitarea mandatului de prim-ministru interimar.
  • Ludovic Orban a anunţat luni că îşi depune mandatul de premier.
2659 afișări
Imaginea articolului Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naţionale, a preluat mandatul de prim-ministru interimar

Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naţionale, a preluat mandatul de prim-ministru interimar

Marţi dimineaţă ministrul apărării naţionale, Ionel Nicolae Ciucă, a preluat exercitarea mandatului de prim-ministru interimar, în urma desemnării domniei sale de către Preşedintele României, Klaus Iohannis, anunţă Guvernul.

Ludovic Orban a anunţat luni că îşi depune mandatul de premier. „Decizia are un obiectiv foarte precis- odată exprimată decizia cetăţenilor trebuie demarate negocierile pentru un nou guvern”, spune Ludovic Orban.

El spune că România are nevoie de un guvern responsabil, care să reprezinte voinţa românilor care-şi doresc modernizarea şi dezvoltarea României.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici