PSD jubilează: PNL chiuleşte, însă apoi îşi rup cămaşa de pe ei la televizor de grija ţării

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a afirmat că PNL chiuleşte la plen când este vorba de votat proiecte de lege, însă apoi auzi liberalii cum îşi rup „cămaşa de pe ei la televizor de grija ţării”.

2292 afișări
Imaginea articolului PSD jubilează: PNL chiuleşte, însă apoi îşi rup cămaşa de pe ei la televizor de grija ţării

Ciolacu: PNL chiuleşte, însă apoi îşi rup cămaşa de pe ei la televizor de grija ţării

„USR a pus condiţie PNL că votează guvernul DOAR dacă trece legea cu alegerea primarilor în două tururi. Ce face PNL când e vot în Senat?! Chiuleşte, evident! Doar 10 senatori PNL din 26 au venit la vot! Asta să ştiţi când îi mai auziţi rupându-şi cămaşa de pe ei la televizor de grija ţării! Un lucru e clar: colegii de la PNL să mai ia nişte meditaţii la fizică, puterea se măsoară în waţi(W), nu în Q-li!”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri, Facebook.

Social-democratul a adăugat că PSD şi UDMR au rămas consecvente cu privire la proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

„PSD şi UDMR au rămas consecvente şi au votat împotrivă. Proiectul a fost RESPINS. Dar cum rămâne cu guvernarea mult promisă?! Cum rămâne cu responsabilitatea faţă de oameni?! Sau poate că, de fapt, fără voturile foştilor pesedişti acum plecaţi la alte partide nu pot să facă nimic singuri”, a conchis Ciolacu.

Reacţia lui Marcel Ciolacu vine în contextul în care, miercuri, senatorii au respins propunerea legislativă a USR, care prevede revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin în cazul în care niciunul dintre candidaţi nu întruneşte majoritatea de voturi. Proiectul a fost respins cu 47 de voturi „împotrivă” şi 33 de voturi „pentru”.

La votul din Senat, doar 10 senatori PNL au fost prezenţi.

Taguri:
ciolacu,
senat,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici