PSD nu face publică sesizarea către CC pentru a nu pune presiune pe judecători

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că PSD nu va face publică sesizarea către Curtea Constituţională, în care solicită anularea alegerilor, pentru "a nu pune presiune" pe judecători.

12 afișări
Imaginea articolului PSD nu face publică sesizarea către CC pentru a nu pune presiune pe judecători

PSD nu face publică sesizarea către CC pentru a nu pune presiune pe judecători (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Liviu Dragnea şi Dan Şova, care au depus, marţi, la Curtea Constituţională, o solicitare de anulare a alegerilor, au refuzat, la întoarcerea la sediul PSD, să facă publică sesizarea depusă.

Argumentul invocat de cei doi a fost că PSD nu doreşte "să pună presiune" pe judecătorii Curţii Constituţionale.

Cererea PSD de anulare a turului al doilea al alegerilor prezidenţiale şi de repetare a scrutinului a fost înregistrată, marţi, la Curtea Constituţională.

Cererea a fost depusă de senatorul PSD Dan Şova şi secretarul general al partidului, Liviu Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici