PSD Olt: Victor Viorel Ponta, un fost membru PSD, rămas fără job. Plecările din partid, plata unor poliţe mai vechi

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, spune că fostul premier Victor Ponta are o atitudine arogantă, încercând să câştige capital de imagine prin promovarea de „disensiuni imaginare” în cadrul partidului, iar plecările către partidul acestuia reprezintă „poliţe mai vechi”.

2278 afișări
Imaginea articolului PSD Olt: Victor Viorel Ponta, un fost membru PSD, rămas fără job. Plecările din partid, plata unor poliţe mai vechi

PSD Olt: Victor Viorel Ponta, un fost membru PSD, rămas fără job

Oprescu a afirmă, într-un comunicat de presă remis joi seara, că atitudinea fostului şef al PSD este dezamăgitoare pentru activiştii de partid care i-au acordat votul în trecut.

„Organizaţia PSD Olt condamnă atitudinea arogantă, cu care de altfel ne-am obişnuit, a lui Victor Viorel Ponta, un fost membru PSD, rămas fără job, care încearcă să-şi câştige capital de imagine, aruncând în spaţiul public disensiuni imaginare în rândul organizaţiilor locale ale Partidului Social Democrat. Este dezamăgitor faţă de milioanele de membri şi simpatizanţi care, acum patru ani, i-au oferit votul de încredere şi pe care azi îl înmulţeşte cu zero, prin atitudinea sfidătoare faţă de liderii care, în trecut, i-au oferit cel mai mare sprijin electoral”, a precizat Marius Oprescu.

Totodată, preşedintele executiv al PSD Olt consideră că cei care au plecat către partidul lui Ponta aveau datorii mai vechi către acesta.

„Vizavi de plecările câtorva membri, suntem convinşi că nu reprezintă nimic altceva decât expresia plăţii unor poliţe mai vechi, pe care aceştia le aveau faţă de fostul membru PSD. Organizaţia PSD Olt rămâne o echipă sudată, determinată să sprijine programul de guvernare şi echipa care îl implementează, din respect faţă de votul istoric care ne-a fost conferit”, a adăugat Oprescu.

Fondatorul Pro România, Victor Ponta, a anunţat, miercuri, la Constanţa, că formaţiunea intenţionează să ceară înfiinţarea un grup parlamentar în Camera Deputaţilor, după ce a ajuns la 10 parlamentari. Fostul premier a mai spus că au fost colegi din PSD care au dorit să se înscrie în Pro România, fiind însă refuzaţi, deoarece Ponta nu-şi doreşte „baroni”. Fondatorul Pro România a anunţat, pe Facebook, că deputatul PSD de Brăila, Emilia Meiroşu, s-a alăturat formaţiunii sale. De asemenea, în 17 mai, el făcuse un anunţ similar şi în cazul deputatului PSD Cătălin Nechifor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici