PSD şi PNL atacă joi proiectul Codului Muncii la Curtea Constituţională

Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a anunţat, miercuri seară, după respingerea moţiunii de cenzură, că grupurile parlamentare ale PSD şi PNL vor depune, joi, contestaţie la Curtea Constituţională faţă de proiectul de modificare a Codului Muncii, considerat adoptat.

49 afișări
Imaginea articolului PSD şi PNL atacă joi proiectul Codului Muncii la Curtea Constituţională

PSD şi PNL atacă joi proiectul Codului Muncii la Curtea Constituţională (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafa Foto)

Nicolăescu a afirmat că, deşi moţiunea de cenzură a fost respinsă de Parlament, iar proiectul de lege pentru modificarea Codului Muncii, pentru care Guvernul şi-a angajat răspunderea este considerat adoptat, parlamentarii Uniunii Social Liberale nu sunt de acord cu aceste modificări.

El a anunţat că, în aceste condiţii, grupurile parlamentare ale PSD şi PNL vor sesiza, joi, Curtea Constituţională pentru a se pronunţa în legătură cu proiectul Guvernului de modificare a Codului Muncii.

Moţiunea de cenzură depusă după angajarea răspunderii Guvernului pe Codul Muncii a fost respinsă, doar 216 parlamentari exercitându-şi votul, în condiţiile în care ar fi fost nevoie de 236 pentru adoptare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici