PSD va acţiona pentru ca votul pentru Guvernul Negoiţă să nu fie dat înainte de prezidenţiale

PSD a decis, luni, ca prin proceduri parlamentare să determine ca votul asupra învestirii Cabinetului Negoiţă să nu fie dat înaintea alegerii noului şef al statului, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.

21 afișări
Imaginea articolului PSD va acţiona pentru ca votul pentru Guvernul Negoiţă să nu fie dat înainte de prezidenţiale

PSD va acţiona pentru ca votul pentru Guvernul Negoiţă să nu fie dat înainte de prezidenţiale (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Conform surselor citate, social-democraţii vor ca un nou Guvern să fie învestit abia după alegerea noului preşedinte al ţării.

Premierul desemnat, Liviu Negoiţă, a anunţat, luni, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PDL, că lista Guvernului este finalizată şi va fi depusă în Parlament, având susţinerea PDL şi a independenţilor.

"Eu, astăzi (luni - n.r.), voi merge cu lista Guvernului în Parlament, Parlamentul va hotărî mai departe. Veţi afla lista după-amiază", a spus Negoiţă, precizând că acest Guvern are susţinerea PDL şi a independenţilor.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că delegaţia FMI, BM şi CE condiţionează revenirea în România pentru continuarea discuţiilor cu partea română după ce va exista la Bucureşti un Guvern legitim, învestit şi instalat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici