Purtătorul de cuvânt al preşedintelui: Băsescu nu a primit solicitare de la Ponta pentru a avea o întrevedere miercuri

Preşedintele Traian Băsescu nu a primit solicitare din partea premierului Victor Ponta de a avea o întrevedere miercuri, aceasta urmând a fi stabilită când va fi adresată solicitare, în funcţie de agendele celor doi, a declarat, pentru MEDIAFAX, Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al şefului statului.

145 afișări
Imaginea articolului Purtătorul de cuvânt al preşedintelui: Băsescu nu a primit solicitare de la Ponta pentru a avea o întrevedere miercuri

Victor Ponta şi Traian Băsescu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, nu a primit până la această oră nicio solicitare din partea primului-ministru al Guvernului României, domnul Victor Ponta, în vederea unei întâlniri în cursul zilei de mâine. Când va exista o astfel de solicitare, evident se va stabili o zi şi o oră în funcţie de agendele celor doi înalţi oficiali", a declarat Oprea.

În programul public de miercuri al preşedintelui Băsescu, anunţat de Administraţia prezidenţială, figurează primirea delegaţiei FMI, BM şi CE şi a unei delegaţii a companiei Dacia-Renault.

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că, aşa cum a fost convenit anterior, urmează să aibă o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu probabil miercuri, în care se va discuta despre bugetul UE pentru perioada 2014-2020, dar inevitabil se va discuta şi despre scrisoarea pe care a primit-o din partea şefului statului.

Preşedintele Traian Băsescu a precizat, luni, că i-a transmis premierului Victor Ponta o scrisoare în legătură cu cei patru membri ai Executivului acuzaţi de ANI de incompatibilitate, menţionând că viza "şi o eventuală remaniere".

Conform unui comunicat al Preşedinţiei dat publicităţii după întâlnirea de săptămâna trecută dintre Traian Băsescu şi Victor Ponta, preşedintele şi premierul conveniseră să aibă o nouă întrevedere după participarea premierului la întâlnirea "Prietenilor coeziunii".

"În privinţa exerciţiului bugetar al UE 2014-2020, preşedintele României, domnul Traian Băsescu şi prim-ministrul României, domnul Victor-Viorel Ponta, au stabilit că urmează să aibă o nouă întrevedere după participarea premierului la întâlnirea «Prietenilor coeziunii», din data de 13 noiembrie, ce va avea loc la Bruxelles", se preciza în comunicatul menţionat.

Premierul Victor Ponta participă, marţi, la Bruxelles, la întâlnirea la nivel înalt a grupului "Prietenii Coeziunii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici