Quintus a venit la şedinţa PNL în ziua în care împlineşte 97 de ani: Dacă nu luăm 20%, ne ducem acasă

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, care împlineşte marţi 97 de ani, a venit la şedinţa conducerii partidului, pe care îl consideră familia sa "cea mare", şi a susţinut că PNL se întăreşte în opoziţie, dar dacă obţine sub 20% la europarlamentare va avea o mare problemă.

220 afișări
Imaginea articolului Quintus a venit la şedinţa PNL în ziua în care împlineşte 97 de ani: Dacă nu luăm 20%, ne ducem acasă

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

"Eu îmi doresc sănătate şi aceeaşi sănătate o doresc şi PNL. Numai că PNL e mult mai sănătos decât mine, deşi e mai bătrân cu vreo 60 de ani decât mine. Am venit aici pentru că mă simt în mijlocul colegilor mei ca în cea de-a doua familie, aşa am socotit întotdeauna PNL, că e familia mea cea mare. Atât cât pot, la vârsta asta foarte înaintată, înţeleg să-mi fac datoria şi să mergem cu partidul acesta care e într-adevăr istoric şi va reuşi să treacă peste toate dificultăţile de moment", a declarat Quintus.

El a fost întrebat ce sfat are pentru liberali, care s-ar afla într-o situaţie delicată deoarece au trecut recent în opoziţie.

"Situaţia asta delicată am trăit-o de când mă ştiu în PNL, că mai mult în opoziţie am fost decât la putere. Pentru partid e mai bine să fim în opoziţie, ne întărim mai mult, când suntem la guvernare ne ocupăm de alte treburi decât de cele ale partidului. Nu socotesc că e o situaţie dificilă, e un moment pe care sunt sigur că îl vom trece şi - aşa cum spunea şi preşedintele partidului - dacă nu luăm 20% ne ducem acasă", a răspuns seniorul PNL.

De asemenea, el a fost întrebat dacă apreciază că Antonescu va putea să câştige alegerile prezidenţiale.

"E prea devreme, acum suntem în martie, să apreciez ce se va întâmpla în octombrie - noiembrie. Dacă va candida Crin Antonescu - depinde de el - înseamnă că are şanse şi, dacă se va întâmpla acest lucru, vom avea un preşedinte al ţării aşa cum ni-l dorim toţi", a afirmat preşedintele de onoare al PNL.

El a menţionat că sfatul său pentru Antonescu este să aibă răbdarea şi puterea pe care a avut-o şi el de când este membru al PNL.

Quintus a primit în momentul în care a ajuns la reuniunea PNL un coş cu trandafiri albi şi un tablou.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici