Radu Oprea (PSD): Florin Cîţu trebuie să dea explicaţii în Parlament

Premierul Florin Cîţu trebuie să dea explicaţii în Parlament cu privire la rezultatul vizitei la Bruxelles şi să spună de ce „îşi bate joc” de Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, afirmă purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Radu Oprea.

452 afișări
Imaginea articolului Radu Oprea (PSD): Florin Cîţu trebuie să dea explicaţii în Parlament

„Am decis ca premierul Florin Cîţu să vină în Parlament în săptămâna 15-19 (februarie - n.r.), în conformitate cu regulamentul Camerei Deputaţilor, pentru a da explicaţii. Trebuie să spună foarte clar care au fost rezultatul vizitei la Bruxelles şi de ce îşi bate joc de Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă”, spune purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Radu Oprea.

El reaminteşte că liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut discuţii cu comisarii europeni.

„Toţi au vorbit despre cele 14 milioane granturi şi că acest Plan Naţional de Redresare şi Rezilienţă trebuie să fie un efort al românilor. Dezbaterea trebuie să aibă loc în Parlament. Premierul trebuie să vină şi să dea explicaţii”, conchide Oprea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici