Radu Stroe: Radu Vasile, o personalitate marcantă a politicii româneşti şi un reper pentru democraţie

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a transmis, joi, un mesaj de condoleanţe familiei fostului premier Radu Vasile, în care îl prezintă pe acesta drept o personalitate marcantă pe scena politicii româneşti şi un reper pentru democraţie.

123 afișări
Imaginea articolului Radu Stroe: Radu Vasile, o personalitate marcantă a politicii româneşti şi un reper pentru democraţie

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Îmi exprim profundul regret pentru trecerea în eternitate a fostului prim ministru al României, Radu Vasile, veritabil om politic, profesor universitar şi istoric. În aceste momente grele, sunt alături de familia celui care a fost o personalitate marcantă pe scena politicii româneşti şi un reper pentru democraţie. Cu aceste gânduri de compasiune, adresez sincere condoleanţe greu încercatei familii", spune Radu Stroe într-un comunicat.

Radu Vasile a murit în noaptea de marţi spre miercuri la vârsta de 71 de ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici