Remus Cernea spune că va participa la dezbaterea cu Băsescu şi Antonescu

Candidatul susţinut de Partidul Verde, Remus Cernea, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că va participa şi el, alături de Traian Băsescu şi Crin Antonescu, la dezbaterea publică programată pentru ora 15.00, la Cluj, precizând însă că are rezerve că această confruntare va avea loc în cursul acestei zile.

20 afișări
Imaginea articolului Remus Cernea spune că va participa la dezbaterea cu Băsescu şi Antonescu

Remus Cernea spune că va participa la dezbaterea cu Băsescu şi Antonescu (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Cernea a declarat că a vorbit cu stafurile de campanie ale PDL şi PNL, căzându-se de acord ca dezbaterea publică să aibă loc la ora 15.00, la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

Remus Cernea a mai spus că este în drum spre Cluj şi că este pregătit să meargă la dezbatere, deşi are rezerve că aceasta va avea loc sâmbătă.

Candidaţii la alegerile prezidenţiale Traian Băsescu şi Crin Antonescu participă, sâmbătă, la o dezbatere publică care urmează să fie organizată, de la ora 15.00, la Cluj-Napoca.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a confirmat, pentru MEDIAFAX, că urmează să participe, sâmbătă, de la ora 15.00, la o dezbatere cu Traian Băsescu, la Cluj-Napoca.

Această întâlnire ar urma să fie organizată după ce, joi, Mircea Geoană a declarat că îl invită pe Traian Băsescu la o dezbatere publică, precizând că aceasta ar putea avea loc într-o universitate, de exemplu, şi nu la vreun post de televiziune.

Purtătorul de cuvânt al candidatului Traian Băsescu, Sever Voinescu, a anunţat, vineri, că şeful statului a acceptat invitaţia lui Mircea Geoană, de a participa la o dezbatere publică, exprimându-şi disponibilitatea ca acest lucru să se întâmple sâmbătă, între orele 16.00 - 17.00, la Cluj. Voinescu a spus că liderul PSD poate să invite la această dezbatere şi alţi candidaţi.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Mircea Geoană, a declarat că sâmbătă va merge la acţiunile de campanie programate la Brăila şi Tulcea şi a lansat invitaţia ca o dezbatere între candidaţi să aibă loc miercuri, la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici