Ridzi: Cei care vor să mă scoată din politică nu trebuie să îşi facă iluzii

Fostul ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi a declarat sâmbătă, la RTV, că aceia care vor să o "scoată" din politică nu trebuie să îşi facă "iluzii", întrucât ea nu se sperie "atât de uşor".

17 afișări
Imaginea articolului Ridzi: Cei care vor să mă scoată din politică nu trebuie să îşi facă iluzii

Ridzi: Cei care vor să mă scoată din politică nu trebuie să îşi facă iluzii (Imagine: Mediafax Foto)

Ridzi a spus că nu vrea să se ascundă în spatele Parlamentului şi că speră ca Legislativul, în sesiunea extraordinară de săptămâna viitoare, să dea un vot în privinţa ridicării imunităţii sale, pentru că doreşte să se ducă "repede în faţa procurorilor" spre a-şi demonstra nevinovăţia.

Ea a spus că "nu este normal" să se apere în faţa mass-media şi că nu presa este cea care trebuie să o judece.

"Sunt unii care deja m-au condamnat", a mai spus Ridzi.

Pe de altă parte, Ridizi a spus că investigaţiile care au privit-o au dovedit "clar" că nu ea a fost "ţinta". Vorbind în context, fostul ministru a spus că Elena Băsescu este una din "multele" prietene pe care le are şi că o cunoaşte înainte ca Traian Băsescu să fie preşedinte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici