Rodeanu spune că promisiunile lui Ciolacu, Ciucă sau Iohannis au ajuns să nu mai valoreze nimic

Deputatul USR Bogdan Rodeanu, vicepreşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, critică modificarea Codului Fiscal: „Cât mai valorează cuvântul lui Ciolacu, Ciucă sau Iohannis? În acest moment, mai nimic”.

2277 afișări
Imaginea articolului Rodeanu spune că promisiunile lui Ciolacu, Ciucă sau Iohannis au ajuns să nu mai valoreze nimic

„Cât mai valorează cuvântul lui Ciolacu, Ciucă sau Iohannis? În acest moment, mai nimic. Şi l-au încălcat de prea multe ori. Deci, în acest moment, cuvântul lor e egal cu zero.Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre valoarea cu care cresc impozitele. Angajaţii part-time, indiferent dacă muncesc două, patru sau şase ore, vor plăti impozit cât pentru opt ore lucrate”, scrie pe Facebook Bogdan Rodeanu.

El aminteşte că preşedintele, premierul şi liderul PSD au repetat, în multiple rânduri că, nu se vor mări impozitele şi nu vor fi introduse taxe noi.

„Mai ales nu în situaţie de criză. Realitatea? Înainte de modificarea marca PSD-PNL, contribuţiile la Stat erau 119 lei/1 oră, respectiv 238 de lei/2ore. Acum, fără să se mai ţină cont de numărul de ore, contribuţia va fi de 1.038 de lei. ”Echitabil”, nu? Repet: promisiunile lui Ciolacu, Ciucă sau Iohannis au ajuns să nu mai valoreze nimic. Doar că nimicul acela e plătit de cetăţenii oneşti, care vor să lucreze, să fie plătiţi pe măsura muncii lor şi să fie protejaţi, nu batjocoriţi de statul pe care-l întreţin. Din propriile buzunare”, conc hide deputatul USR.

Luni au intrat în vigoare mai multe modificări fiscale adoptate de Executiv. Astfel, contribuţiile la contractele part time sub nivelul salariului minim pe economie vor fi calculate la salariul minim.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici