Rodica Nassar anunţă că va demisiona din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii

1739 afișări
Imaginea articolului Rodica Nassar anunţă că va demisiona din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii

Liderul PSD Sector 2 Rodica Nassar a anunţat, pe Facebook, că va demisiona, începând cu 6 noiembrie, din funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Sănătăţii, o poziţie pe care o ocupă din 30 august 2017.

„Cu bune, cu rele, cu reuşite, dar şi cu neîmpliniri, cu momente de bucurie, dar şi cu foarte mult stres, astăzi am încheiat un alt capitol din viaţa mea! Un gest de corectitudine politica însoţit de mulţumiri fata de toţi colegii mei care au avut încredere in mine şi m-au susţinut in ocuparea unei funcţii de mare responsabilitate publica, înseamnă demisia mea începând cu data de 6 noiembrie 2019! Felicitari tuturor colegilor care au făcut parte din Guvernul PSD condus de Prim-ministrul Viorica Dancila şi multe realizări in continuare!Viitorul ne aparţine!Veti vedea!”, a scris Rodica Nassar, marţi, pe Facebook.

Aceasta a ataşat şi solicitarea de a fi eliberată din funcţie în postarea pe reţeaua de socializare.

„Subsemnata Rodica Nassar, numită în funcţia de secretar de sta la Ministerul sănătăţii, prin decizia prim-ministrului României nr. 601/30.08.2017, vă rog să-mi aprobaţi eliberarea din funcţie începând cu data de 06.11.2019”, se arată în cererea formulată de Nassar, afişată pe Facebook.

Guvernul Orban a fost învestit, luni în plenul reunit al Parlamentului, cu 240 de voturi „pentru”, din cele 233 necesare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici