Rovana Plumb şi Dan Nica vor susţine, în perioada următoare, interviurile pentru funcţia de comisar european

Rovana Plumb şi Dan Nica vor susţine, în perioada următoare, interviurile cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru funcţia de comisar european, au declarat surse de la Bruxelles, pentru MEDIAFAX.

380 afișări
Imaginea articolului Rovana Plumb şi Dan Nica vor susţine, în perioada următoare, interviurile pentru funcţia de comisar european

Rovana Plumb şi Dan Nica susţin astăzi interviurile pentru funcţia de comisar european

Iniţial, era vehiculată ca fiind ziua de astăzi pentru discuţiile cu cei doi.

Potrivit unor surse citate de cotidianul francez Liberation, România, Franţa, Italia, Belgia, Croaţia şi Portugalia au termen limită până pe 26 august pentru a-şi desemna reprezentanţii în noua Comisie Europeană, data limită fiind impusă de Consiliul European .

Premierul Viorica Dăncilă a trimis vineri Comisiei Europene o scrisoare cu propunerile României pentru funcţia de comisar european, şi anume pe europarlamentarii PSD Dan Nica şi Rovana Plumb. Pe 26 iulie, prim-ministrul Viorica Dăncilă preciza că ţara noastră va trimite două propuneri pentru funcţia de comisar european, „una de comisar femeie şi una de comisar bărbat”.

Rovana Plumb şi Dan Nica au fost aleşi europarlamentari pe listele PSD. Ei fac parte din formaţiunea politică europeană a Socialiştilor şi Democraţilor, a doua ca reprezentare în Parlamentul European.

Taguri:
ce,
plumb,
nica

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici