Şase lideri judeţeni ai PSD au demisionat în urma rezultatelor slabe de la locale

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD a luat act, joi, de demisia a şase preşedinţi de organizaţii judeţene ca urmare a rezultatelor slabe din alegerile locale şi a desemnat în locul lor lideri interimari.

653 afișări
Imaginea articolului Şase lideri judeţeni ai PSD au demisionat în urma rezultatelor slabe de la locale

Şase lideri judeţeni ai PSD au demisionat în urma rezultatelor slabe de la locale (Imagine: Bogdan Baraghin/ Arhiva Mediafax Foto)

Şase preşedinţi de organizaţii judeţene PSD şi-au înaintat joi demisiile în cadrul CexN, de la Târgovişte: Ovidiu Portariuc de la Botoşani, Cătălin Nechifor de la Suceava, Remus Lăpuşan de la Cluj, Ioan Dîrzu de la Alba, Mihai Mohaci de la Braşov şi Ocatvian Petric de la Satu Mare.

”Unii dintre colegi şi-au asumat un rezultat prost. La Botoşani, domnul Portariuc, care era preşedinte interimar, şi-a asumat înfrângerea de la municipiu, chiar dacă a câştigat judeţul cu un scor bun şi CExN a desemnat-o preşedinte pe doamna Doina Fedorovici. Domnul Cătălin Nechifor a avut şi o problemă de sănătate în campanie şi cu toate astea şi-a asumat înfrângerea de la Suceava şi Comitetul Executiv l-a desemnat pe Ioan Stan preşedinte interimar. La Cluj, Remus Lăpuşan şi-a asumat înfrângerea la municipiul Cluj cu toate că judeţul a obţinut un rezultat bun şi CExN l-a desemnat pe un tânăr preşedinte interimar, Horia Nasra”, a anunţat Liviu Dragnea la finalul CexN de la Târgovişte.

”La Alba, domnul preşedinte Dârzu şi-a asumat responsabilitatea, a rămas ca în zilele următoare să găsim o soluţie, am luat mandat de la Comitetul Executiv, iar la Braşov, domnul preşedinte Mohaci, tot interimar şi-a asumat înfrângerea, a fost numit interimar un tânăr - Marius Dunca. La Satu Mare vor urma alegeri în conferinţă judeţeană”, a mai adăugat Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici