Scandal în coaliţie pe buget. Surse: Cîţu, nemulţumit de procentul investiţiilor

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, nu este de acord ca bugetul să treacă fără 7% din PIB pentru investiţii, cât era în programul de guvernare. În forma prezentată de Ministerul Finanţelor este prevăzută alocarea a 6,71% din PIB pentru investiţii.

779 afișări
Imaginea articolului Scandal în coaliţie pe buget. Surse: Cîţu, nemulţumit de procentul investiţiilor

Scandal în coaliţie pe buget. Surse: Cîţu, nemulţumit de procentul investiţiilor

„Florin Cîţu nu este de acord ca bugetul sa treacă fără 7% din PIB pentru investiţii, cât era în programul de guvernare, în condiţiile în care în forma bugetului transmisă de MF, este doar 6,71% din PIB pentru investiţii”, spun, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea PNL.

Potrivit surselor citate, preşedintele PNL nu este de acord nici ca proiectul să treacă fără proiecte locale.

„Pentru acestea trebuie să fie amendamente în Parlament”, conchid sursele liberale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici