Şeful Direcţiei generale a vămilor Dorel Fronea, demis de premierul Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grineanu l-a demis pe vicepreşedintele ANAF Dorel Florea, cel care a coordonat până acum Direcţia generală a vămilor, atribuţiile fiind preluate temporar de şeful Direcţiei generale antifraudă fiscală Marin-Marius Florea.

1246 afișări
Imaginea articolului Şeful Direcţiei generale a vămilor Dorel Fronea, demis de premierul Sorin Grindeanu

Şeful Direcţiei generale a vămilor Dorel Fronea, demis de premierul Sorin Grindeanu

Decizia a fost publicată luni seară în Monitorul Oficial.

”Domnul Marin-Marius Florea, vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, care coordonează Direcţia generală antifraudă fiscală, exercită atribuţiile de coordonare a Direcţiei generale a vămilor, până la numirea, în condiţiile legii, a vicepreşedintelui, cu rang de subsecretar de stat, care coordonează această structură din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală”, se precizează în document.

De asemenea, premierul Sorin Grindeanu a demis-o din funcţia de inspector general antifraudă în cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală Carmen-Elena Tatu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici