Şeful PSD, Liviu Dragnea, a spus că evaluarea miniştrilor din cabinetul Dăncilă se apropie de final

Preşedintele social-democrat, Liviu Dragnea, a declarat că premierul Viorica Dăncilă i-a comunicat că evaluarea miniştrilor este aproape finalizată, iar o şedinţă a Comitetului Executiv al PSD ar putea avea loc peste două sau trei săptămâni.

142 afișări
Imaginea articolului Şeful PSD, Liviu Dragnea, a spus că evaluarea miniştrilor din cabinetul Dăncilă se apropie de final

Şeful PSD, Liviu Dragnea, a spus că evaluarea miniştrilor din cabinetul Dăncilă se apropie de final

Întrebat dacă a stabilit, împreună cu Viorica Dăncilă, Liviu Dragnea a răspuns: "Sigur nu va fi săptămâna care urmează. O să ne consultăm cu toţi colegii ca să vedem care este cea mai bună dată. Săptămâna a doua, începând de astăzi, sau cel mai târziu a treia".

Despre evaluarea miniştrilor Cabinetului Dăncilă, preşedintele PSD a declarat că şeful Executivului i-a transmis că este aproape finalizată.

"Îmi spunea doamna premier că este spre final", a afirmat liderul social-democraţilor, după ce a votat, sâmbătă, la referendumul pentru redefinirea familiei, la secţia de votare de la Liceul Jean Monnet.

Chestionat ce se va întâmpla dacă nu ascultă ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, Liviu Dragnea a replicat: "Dar cum? Tot timpul ascultă când îi zic ceva."

Liderii coaliţiei PSD-ALDE au avut, joi şi vineri, discuţii la Parlament cu ministrul Tudorel Toader în legătură cu emiterea unei ordonaţe de urgenţă care să modifice Legile Justiţiei. Ordonanţă de urgenţă va corela doar două din cele şapte observaţii ale Comisiei de la Veneţia pe Legile Justiţiei, au spus surse politice pentru MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici