Senatorii s-au reunit în prima şedinţă a noii sesiuni, urmând să aleagă noua componenţă a BP

Senatorii s-au întrunit, luni, în a doua sesiune ordinară a Senatului din anul 2013, şedinţa fiind deschisă cu intonarea Imnului Naţional.

137 afișări
Imaginea articolului Senatorii s-au reunit în prima şedinţă a noii sesiuni, urmând să aleagă noua componenţă a BP

Senatorii s-au reunit în prima şedinţă a noii sesiuni, urmând să aleagă noua componenţă a BP (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

În cadrul primei şedinţe din această legislatură, senatorii vor alege, prin vot cu bile, noua componenţă a conducerii Senatului.

După ce Biroul Permanent al acestei Camere legislative va fi ales, acesta se va reuni în şedinţă, după care Senatul se va întruni din nou, pe ordinea de zi figurând aprobarea programul de lucru în perioada 3-7 septembrie şi dezbăterea iniţiativelor legislative.

La prima şedinţă din această sesiune şi-au anunţat prezenţa 101 senatori din cei 174 care fac parte din această Cameră legislativă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici