Senatorul PNL Dan Radu Ruşanu a obţinut dividende de peste 81.000 lei

Senatorul PNL Dan Radu Ruşanu şi-a actualizat declaraţia de avere, adăugând dividendele obţinute împreună cu soţia sa pentru cele 22% acţiuni deţinute la SC Comat Met SA, familia Ruşanu înregistrând, de asemenea, venituri salariale în valoare de 160.000 de lei.

150 afișări
Imaginea articolului Senatorul PNL Dan Radu Ruşanu a obţinut dividende de peste 81.000 lei

Senatorul PNL Dan Radu Ruşanu a obţinut dividende de peste 81.000 lei (Imagine: Mediafax Foto)

Vicepreşedintele PNL şi-a actualizat declaraţia de avere în 9 decembrie, completând-o cu dividendele câştigate împreună cu soţia sa din acţiunile deţinute la SC Comat Met SA, dividende care însumează 81.661 lei.

Senatorul PNL a mai obţinut venituri salariale în valoare de peste 108.000 lei, din care 58.054 lei obţinuţi din indemnizaţiile de deputat, 42.876 lei din calitatea de profesor universitar la Spiru Haret şi 7.122 de lei pentru calitatea de membru al Camerei Auditorilor Financiari din România.

Soţia acestuia a încasat venituri salariale de 52.020 lei pentru funcţia de director al Hotelului Internaţional.

Familia Ruşanu a mai obţinut venituri în valoare de 314.823 de lei din chiria pentru un spaţiu comercial din Bucureşti, un alt venit fiind realizat din valorificarea terenurilor agricole şi însumând 24.000 de lei.

Conform declaraţiei de avere a senatorului PNL, soţii Ruşanu deţin opt terenuri, dintre care cinci terenuri intravilane agricole, o livadă, un teren forestier în Braşov şi Argeş şi un teren intravilan în Voluntari.

Aceştia nu deţin imobile sau autovehicule, soţii Ruşanu donând în septembrie 2008 fiicelor lor trei apartamente şi un spaţiu comercial.

Pe de altă parte, familia Ruşanu nu deţine conturi bancare, dar nici datorii, menţinându-şi, în schimb, comparativ cu precedenta declaraţie de avere, bunurile de valore: tablouri, icoane vechi, statuete şi bijuterii în valoare de 55.100 euro.

Aceştia şi-au menţinut şi investiţiile şi plasamentele către SC Mar Audit SRL - 90% părţi sociale, SC Dana Management SRL - 90% părţi sociale, 22% din acţiunile SC Comat Met SA, SC Danis Metcom SRL - 60% părţi sociale, SC Romtur Internaţional SRL - 99% părţi sociale, SC Radan SRL 100% părţi sociale, SC Cereal Com Imp-Exp - 100% părţi sociale, SC Intervam Sa 0,14 % acţiuni şi SC Romas Living Tour SA 1,2% din acţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici