Şerban Nicolae: Măsurile de protecţie sanitară se dispun şi se aplică doar prin acte administrative

  • Senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat, joi, că măsurile de protecţie sanitară se dispun şi se aplică prin acte administrative şi proceduri organizatorice
  • Nicolae afirmă că nu preşedintele României stabileşte şi comunică regulile pentru sălile de fitness, organizarea pescuitului de agrement, selectarea sporturilor practicabile ori tratamentele diferenţiate aplicate grădiniţelor în funcţie de tipul de proprietate.
732 afișări
Imaginea articolului Şerban Nicolae: Măsurile de protecţie sanitară se dispun şi se aplică doar prin acte administrative

Şerban Nicolae: Măsurile de protecţie sanitară se dispun şi se aplică doar prin acte administrative

Senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat, joi, că măsurile de protecţie sanitară se dispun şi se aplică prin acte administrative şi proceduri organizatorice, care sunt acceptate şi respectate de toată lumea fără să fie invocată o stare excepţională

”Starea de derută. Pentru a dispune şi aplica măsuri de protecţie sanitară, nu este nevoie de iniţierea, modificarea ori completarea unor legi! Măsurile de protecţie sanitară, singurele care vizează direct prevenirea şi combaterea efectelor COVID-19! se dispun şi se aplică prin acte administrative şi proceduri organizatorice! Sunt nenumărate exemple privind reguli stabilite prin proceduri şi acte administrative în spitale, pe stadioane, în centre comerciale, în parcuri şi în alte locuri publice. Sunt acceptate şi respectate de toată lumea fără să fie invocată o stare excepţională”, a scris pe Facebook Şerban Nicolae.

El mai afirmă că nu preşedintele României stabileşte şi comunică regulile pentru sălile de fitness, organizarea pescuitului de agrement, selectarea sporturilor practicabile ori tratamentele diferenţiate aplicate grădiniţelor în funcţie de tipul de proprietate.

”În starea de urgenţă şi în starea de alertă, modificările legislative sunt doar pentru demiteri şi numiri în funcţii publice prin derogare de la regulile generale, pentru achiziţii publice fără licitaţie şi procedură transparentă şi pentru alte asemenea moduri de exercitare a puterii. Repet, toate măsurile de protecţie sanitară necesare prevenirii şi combaterii răspândirii COVID-19, se dispun şi se aplică doar prin acte administrative şi proceduri organizatorice! Dar, dacă peneliştii binomului Iohannis-Orban mai au încă în rezerva de cadre câţiva specialişti cu diplomă de ajutor de chelner, vice-coafeză şi dealeri de ţigle şi servicii funerare rămaşi fără funcţie de demnitar şi fără trei-patru consilii de administraţie fiecare, ceva firme „de casă penelistă” cu marfă pe stoc...”, a conchis Şerban Nicolae.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici