Siegfried Mureşan: Primarii liberali gospodari, principala armă în faţa discursului al populiştilor de la AUR

„Credibilitatea primarilor noştri va juca un rol esenţial în combaterea populismului antieuropean pe care îl propagă AUR”, spune eurodeputatul Siegfried Mureşan, înaintea şedinţei comune a Grupului PPE şi a Grupului PPE la Comitetul Regiunilor.

118 afișări
Imaginea articolului Siegfried Mureşan: Primarii liberali gospodari, principala armă în faţa discursului al populiştilor de la AUR

Siegfried Mureşan la Congresul PPE. Sursa foto: X / @SMuresan

„Ştim cu toţii în România că oraşele şi judeţele gospodărite de primarii liberali sunt cele mai moderne, cele mai performante economic, atrag cei mai mulţi investitori şi oferă cel mai înalt standard de viaţă oamenilor. De aceea, în contextul celor 4 rânduri de alegeri pe care le vom avea în acest an în România, credibilitatea primarilor noştri va juca un rol esenţial în combaterea populismului antieuropean pe care îl propagă AUR. Munca lor în dezvoltarea comunităţilor pe care le conduc, cu ajutorul fondurilor europene, va fi una dintre principalele arme de combatere a populismului extremist la alegerile europarlamentare”, spune europarlamentarul Siegfried Mureşan (PPE / PNL), vicelider al Grupului PPE din Parlamentul European, înaintea şedinţei comune a Grupului PPE şi a Grupului PPE la Comitetul Regiunilor:

El afirmă că liberalii vor arăta românilor lucrurile realizate.

„Noi, europarlamentarii şi primarii Partidului Naţional Liberal, vom merge în următoarele luni din oraş în oraş şi le vom arăta oamenilor fiecare drum, şcoală şi grădiniţă renovate de primarii noştri cu fonduri europene, fiecare autobuz electric cumpărat din fonduri europene şi fiecare parc renovat cu fonduri europene. Le vom spune oamenilor şi că politicienii populişti de la AUR nu vor putea niciodată să facă acest lucru fiindcă nici nu vor, nici nu ştiu cum să folosească în folosul oamenilor beneficiile pe care le oferă Uniunea Europeană”, încheie Mureşan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici