BREAKING NEWS  LEGE NOUĂ: Şoferii care conduc beţi, drogaţi sau fără permis şi fac accident mortal, condamnaţi cu executare

Şoferii care conduc băuţi, drogaţi sau gără permis de conducere vor fi condamnaţi la închisoare cu executare, potrivit unei legi promulgate vineri de preşedintele Klaus Iohannis.

2536 afișări
Imaginea articolului LEGE NOUĂ: Şoferii care conduc beţi, drogaţi sau fără permis şi fac accident mortal, condamnaţi cu executare

Ministerul de Interne anunţă că a fost promulgată, vineri, legea prin care cei care comit un accident soldat cu pierderi de vieţi, în timp ce se află sub influenţa alcoolului, a drogurilor sau fără a deţine permis de conducere, vor fi condamnaţi la închisoare cu executare.

„Nu vă puneţi viaţa în pericol! Nu puneţi viaţa altora în pericol! Nu uitaţi: în trafic nu sunteţi singuri”, transmite MAI pe pagina de Facebook.

În urma acţiunilor poliţiştilor de la rutieră, la nivel naţional, în ultimele 7 zile au fost reţinute 1.025 de permise de conducere reţinute, dintre care 846 pentru consumul de alcool, 179 pentru consumul de droguri sau alte substanţe interzise.

„Sunt 1.025 de persoane care ar fi putut produce tot atâtea tragedii”, avertizează MAI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici