Solcanu îl acuză pe Geoană că este "părtaş" la plecarea sa din partid

Senatorul Ion Solcanu l-a acuzat, duminică, pe liderul PSD, Mircea Geoană, că este "părtaş" la plecarea sa din partid, pentru că a încurajat atitudinea conducerii PSD Iaşi în privinţa marginalizării sale în cadrul organizaţiei.

15 afișări
Imaginea articolului Solcanu îl acuză pe Geoană că este "părtaş" la plecarea sa din partid

Solcanu îl acuză pe Geoană că este "părtaş" la plecarea sa din partid (Imagine: Mediafax Foto)

Solcanu a spus că liderul PSD Iaşi, Gheorghe Nichita, n-a propus "de capul lui" la Mamaia excluderea din PSD a celor care au criticat unele acţiuni ale partidului în perioada campaniei electorale, ci a făcut-o cu ştiinţa lui Mircea Geoană.

"Îmi este tot mai clar că Mircea Geoană a ştiut dinainte despre propunerea făcută atunci de Nichita şi i-a dat undă verde", a declarat Ion Solcanu, duminică, pentru MEDIAFAX.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a spus, duminică, despre demisia senatorului Ion Solcanu, unul dintre apropiaţii lui Ion Iliescu din partid, "Amin!", fără să facă alte comentarii.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici