Ştefănescu: Iohannis merită să fie dat în judecată pentru toate „mizeriile” spuse despre PSD, dar nu mai există legea cu insulta şi calomnia

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să fie dat în judecată pentru toate „mizeriile” pe care le-a spus despre PSD, însă acest demers nu mai este posibil, deoarece nu mai există o lege care să rezolve problema insultei şi calomniei.

550 afișări
Imaginea articolului Ştefănescu: Iohannis merită să fie dat în judecată pentru toate „mizeriile” spuse despre PSD, dar nu mai există legea cu insulta şi calomnia

Codrin Ştefănescu: Iohannis merită să fie dat în judecată, dar nu mai există legea cu insulta şi calomnia

„Sunt convins că Iohannis ar merita să fie dat judecată. Pentru toate aberaţiile şi mizeriile spuse despre noi. Dar nu mai avem legea aia cu insulta şi calomnia. Că am fost tot noi buni şi naivi cândva...”, a scris Codrin Ştefănescu, pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat sâmbătă, la Mamaia, că va depune plângere penală pe numele preşedintelui Klaus Iohannis, ca urmare a afirmaţiilor acestuia cu privire la faptul că Guvernul este corupt.

Întrebată care este fapta pe care o sesizează, Dăncilă a afirmat că duminică se va întâlni cu avocaţii.

În urmă cu câteva zile, Viorica Dăncilă a afirmat că este revoltător faptul că şeful statului Klaus Iohannis de la foloseşte tribuna oficială a Administraţie Prezidenţiale expresia „Guvern corupt”. Premierul îi cere preşedintelui să prezinte urgent probe în acest sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici